Forbedre Hjemmet Ditt Raskt Med Disse Tipsene!

De fleste er veldig redde når det gjelder temaet hjemmeforbedring. Enten de fysiske kravene til jobben virker gode eller oppgaven for komplisert, blir mange slått før de begynner sin hjemmeforbedringsoppgave. Denne artikkelen er ment å gi deg den nødvendige kunnskapen for å ta på deg de rundt husjobbene som du ellers ville ansette noen til å gjøre.

Når det gjelder oppussing, er det viktig å vite hvilke typer forbedringer vil legge til verdien av ditt hjem og som ikke vil. Dette vil være viktig når det kommer tid til å selge huset ditt. Slike generelle vedlikehold som tetting oppkjørselen og erstatte taket vil ikke legge til verdien, men et ekstra bad eller en patio kan.

Vie litt tid til vær-stripping hjemmet ditt. Selv om huset ditt kan være isolert, er det sannsynligvis små sprekker rundt vinduer og dører gjennom hvilken luft vil lekke. Det betyr at huset ditt vil miste kjølig luft om sommeren og varm luft om vinteren, noe som fører til en høyere strømregning når du kjører varme- og kjøleapparater. Vær-stripping dører og vinduer vil holde det fra å skje.

Velg områdetepper i stedet for vegg-til-vegg tepper. Områdetepper kan flyttes og byttes enkelt, slik at du kan oppgradere og justere stilen på hjemmet ditt når du vil. I tillegg kan områdetepper rengjøres raskt når de er farget; noen ganger kan de til og med settes i vaskemaskinen.

Med små i huset, se deg rundt etter noen skarpe hjørner som skal være polstret for å holde dem trygge. De fleste jernvareforretninger bære en rekke skum eller Gummiprodukter utviklet for å beskytte disse hjørnene og holde dem fra å skade andre. Noe annet å vurdere er taping ned noen løse ledninger som potensielt kan kvele dine barn.

Hvis du planlegger en oppussing prosjekt, planlegge prosjektet før du bekymre deg for budsjettet. Gå videre og pris ulike alternativer, men ikke la deg tenke på hva du faktisk har råd til før du har valgt en stil. På denne måten kan du fokusere på hva som fungerer for deg og ditt hus, i stedet for å fokusere på pengene. De fleste planer kan tilpasses et mye lavere budsjett.

Før du begynner å male et rom, er det best å vite om hvor mye maling du trenger. Mål lengden på veggene i rommet du planlegger å male, og legg dem sammen. Deretter måler du høyden på rommet. Multipliser høyden med lengden. Kvadratmeteren på rommet er svaret du får. En gallon maling vil generelt dekke 350 kvadratfot.

Det er ingenting som tilfredsstillelsen av å gjøre en jobb selv og gjøre jobben bra. Den viktigste delen av hjemmeforbedringen er å overvinne frykten din. Ved å ta en jobb ett skritt om gangen og følge instruksjonene og rådene i denne artikkelen, vil du bli overrasket over hva du kan oppnå!